TIETOA KAUPASTA

 

Verkkokaupassamme hyväksymme
seuraavat maksutavat:

Paytrail

Maksutavat: Nordea, OsuuspankkI, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Klarna Invoice, Klarna Account, Jousto, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Visa (Nets), MasterCard (Nets), American Express (Nets), Collector Bank, Oma Säästöpankki

  

Luottokortit

Visa (Nets), MasterCard (Nets), American Express (Nets)

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron, MasterCard tai American express -korteilla, Miraz Trading Oy (zuiiorganic.fi) toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. 

Reklamaatioista vastaa Paytrail. Paytrail toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrailin:n välille.
Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail on myös maksun saaja.

 


 

Verkkopankki

Nordea, OsuuspankkI, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-PankkiAktia, Säästöpankki, POP Pankki. Suoritus näkyy välittömästi meillä. Edullinen ja helppo tapa maksaa tilaus.

Ostopäätöksen jälkeen voi valita oman verkkopankkinsa, jonka kautta maksun haluaa suorittaa. Tämän jälkeen siirtyy omaan verkkopankkiinsa tekemään maksusuorituksen, jonka jälkeen palautuu takaisin verkkokauppaan.

 


 

Klarna lasku

Klarna lasku maksutavalla saat ostoksillesi 14 päivää maksuaikaa.

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa.
Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat ostamasi tuotteet aina ennen kuin
sinun tarvitsee maksaa niitä. Klarna lasku maksutavalla saat maksuaikaa 14 päivää.
Saatuasi Klarna laskun voit päättää maksaa ostoksesi myös erissä.

Lisätietoa Klarna laskusta täältä.

 


 

Klarna Tili

Yhdistä hankinnat vaivattomasti yhdelle laskulle!

Voit ostaa helposti ja turvallisesti useasta verkkokaupasta ja yhdistää kaikki yhdelle laskulle.
Klarna Tilissä et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia.
Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Tilin avausmaksu on 0 euroa.
Ostokset voidaan maksaa kerralla tai erissä, joka on 1/24 osa laskun loppusummasta,
mutta vähintään 8,95 euroa. Laskutuslisä vain 3,95 euroa kuukaudessa.

Lisätietoa Klarna tilistä täältä.

 


 

 

Toimitusehdot ja toimitustavat

Toimitustapa 1: Postipaketti, nouto postista. Toimituskulut 0 € / lähetys.

Toimitustapa 2: Matkahuollon lähellä -paketti. Nouto lähimmästä Siwasta tai Valintatalosta. Toimituskulut 0€ / lähetys.

Toimitustapa 3: Matkahuollon jakopaketti kotiin  toimitettuna:.  Toimituskulut 12,50 €/lähetys.

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).  
Mikäli haluat tilata tuotteita Suomen rajojen ulkopuolelle niin ota yhteyttä sähköpostitse info(at)zuiiorganic.fi.fi tai soita +3585063161

 

 

 


 

Tilausvahvistus ja toimitukset

Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostiilmoituksen,

kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.  

Lähetämme tilauksen sinulle mahdollisimman nopeasti ja arvioitu toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus jos emme pysty lähettämään tilausta kahden viikon kuluessa.  

Mikäli tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä mehin osoitteessa info(at)zuiiorgfanic.fi  Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä maksua. Pidätämme itsellemme oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaajan tulee olla vähintään 18 vuotias.

 


 

Palautusehdot

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Tuotepakkausten sinettien tulee olla ehjät.  Voit tehdä palautuksen veloituksetta asiakaspalautuksena Postin toimipisteeseen. Pyydä asiakaspalautuksesta aina kuitti lähetyksen seurantaa varten. 

Huomaathan, että noutamattomana lähettäjälle palautunut paketti ei ole asiakaspalautus. Rahat palautetaan ainoastaan asiakaspalautuksina tehdyistä palautuksista.  

Mahdollista takaisinmaksua varten, ilmoita meille tilinumerosi IBAN-muodossa osoitteeseen  info(at)zuiiorganic.fi. Palautamme tuotteista rahat kokonaisuudessaan ilmoittamallesi tilille kahden viikon kuluessa siitä kun tuotteet tulivat takaisin varastollemme. Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse. Mikäli et ole saanut meiltä kuittausta viikon sisällä palautuksesta, ota yhteyttä meihin sähköpostitse info(at)zuiiorganic.fi

Mikäli toimitettu tuote on vioittunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info(at)zuiiorganic.fi. Samalla voit ilmoittaa, haluatko palauttaa tuotteen, jolloin saat rahasi takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle.

 


 

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ: 
Miraz Trading Oy (zuiiorganic.fi)
Kiertotie 23
36200 Kangasala
REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ Mirja Tyynysniemi
Puhelin +358 5063161
Sähköposti mirja.tyynysniemi@miraz.fi

REKISTERIN NIMI:
Miraz Trading Oy:n (zuiiorganic.fi) asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE: 
Henkilö on rekisteröitynyt Miraz Trading Oy:n ja/tai zuiiorganic.fi verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut zuiiorganic.fi verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on miraz.fi verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää luomumeikki.fi verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
 
Rekisterin tietoja voidaan käyttää Miraz Trading Oy:n/miraz.fi verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Miraz Trading Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Miraz Trading Oy:n/zuiiorganic.fi verkkokaupan asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta
 
Miraz Trading Oy:llä/miraz.fi:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä zuiiorganic.fi asiakaspalveluun, sähköpostitseinfo(at)zuiiorganic.fitai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Miraz Trading Oy:n ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Miraz Trading Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.
 
REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää zuiiorganic.fi sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Miraz Trading Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.