Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Sertifioitua luonnonkosmettiikkaa

Viime vuosina kuluttajat ovat tulleet yhä tietoisemmiksi kemikaalialtistumisen vaikutuksista keholle, mielelle ja kauniille ympäristöllemme. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa yhä enemmän ja useampia kuluttajia, sillä kosmetiikan kautta on vaivatonta ja nautinnollista keventää jokapäiväistä kemikaalikuormitusta. Aina ei ole kuitenkaan helppoa tunnistaa aitoja luonnollisia tuotteita suuren ja jatkuvasti kasvavan valikoiman joukosta. Sertifioinnit ovat hyvä tapa löytää turvallinen ja aito luonnonkosmetiikka. Zuii Organic on luomusertifioitu luonnonkosmetiikan meikkisarja ja tästä syystä halusimme luoda sinulle kattavan infopaketin, joka vastaa useimpiin kysymyksiin koskien meikkisarjaamme.

 

Jos et löydä tästä osiosta vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, kerromme mielellämme lisää.

 

MITEN ZUII ORGANIC ON SERTIFIOITU?

Zuii Organic –sarjalle on myönnetty maailmanlaajuisesti tunnetut sertifikaatit: BDIH, COSMOS ORGANIC ja NASAA ORGANIC (The National Association for Sustainable Agriculture, Australia) Tuotteille asetettujen vaatimuksien mukaan vähintään 95% raaka-aineista on oltava luomulaatuisia, lopun 5% ollessa luonnollista alkuperää. Synteettisten kemikaalien käyttäminen tuotteissa on kiellettyä.

 

ONKO KOKO TUOTEVALIKOIMA LUOMUSERTIFIOITU?

Kyllä! Koko tuotevalikoima on sertifioitu maailman parhaimmilla luomusertifikaateilla. Käytämme vähintään 95% luomulaatuisia ainesosia muun 5% ollessa luonnollista alkuperää (esimerkiksi mineraalit, vesi). Tuotteet eivät sisällä raakaöljyn sivutuotteita, parabeeneja, täyteaineita tai talkkia.

 

MITÄ EROA ON MINERAALIMEIKILLÄ JA LUOMUSERTIFIOIDULLA MEIKILLÄ?

Mineraalimeikkejä ei ole säännelty ja ne voivat sisältää vähän luonnollisia ainesosia, mutta valmis tuote voi myös sisältää synteettisiä ainesosia. Luonnollisten ainesosien pitoisuutta ei valvota viranomaisten puolelta.

 

Sama pätee myös muihin luonnollisiin, sertifioimattomiin kosmetiikkatuotteisiin. Ne voivat sisältää luomusertifioituja ainesosia, mutta kokonaisuus voi koostua myös synteettisistä kemikaaleista. Kuluttajaa saatetaan johtaa harhaan markkinoinnilla, jossa mainostetaan näitä muutamia luonnollisia ainesosia. Todellisuudessa luomusertifiointi on ainoa tae tuotteen luonnollisuudesta ja luonnonmukaisuudesta.

 

Luomusertifiointi on ainoa takuu kuluttajalle siitä, että tuote ja tuotteiden aineosat täyttävät niille asetetut kriteerit; 95% luomuainesosia ja loput 5% luonnollista alkuperää. Synteettisten aineosien käyttö on kiellettyä. Zuii Organic on luomusertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

 

MITEN ZUII EROAA MUISTA LUONNOLLISISTA MEIKKISARJOISTA?

Zuii Organic on maailman ensimmäinen kukkiin pohjautuva meikkisarja. Käyttämällä Zuiin tuotteita tunnet hoitavien kukkien kosketuksen kasvoillasi. Koostumukset ovat pehmeitä ja levittyvät samettisesti. Jokainen Zuiin tuote on paitsi luomusertifioitu, myös niin laadukas, että se soveltuu ammattikäyttöön. Värit ovat intensiivisiä ja pigmenttirikkaita. Tämä on yksi syy sille miksi Zuii Organic on ammattimeikkisarja.

 

MITÄ TARKOITTAA KUKKIIN POHJAUTUVA MEIKKI?

Zuii käyttää tuotteidensa pohjana aitoja kukkia. Puristamme ruusun, jasmiinin ja kamomillan terälehdistä samettisen hienon puuteriseoksen luodaksemme uniikin ja hoitavan pohjan tuotteillemme.

 

Ruusu sisältää korkean määrän C-vitamiinia ja on tunnettu arpikudosta, aknea, psoriasista, ekseemaa, epäpuhtauksia sekä pigmenttimuutoksia hoitavista ominaisuuksistaan.

 

Jasmiini auttaa arpikudoksen parantumista ja on ominaisuuksiltaan rauhoittava.

 

Kamomilla on yksi vanhimmista lääkekasveista. Se on rauhoittava ja lievittää tulehduksia.

 

MIKÄ ANTAA ZUIILLE SEN KUKKAISEN TUOKSUN?

Raaka-aineet! Zuii ei käytä keinotekoisesti valmistettuja tuoksuja. Zuiin tuoksut tulevat suoraan erilaisista kukista ja raaka-aineista ja ovat täysin luonnollisia. Et ainoastaan tunne kukkien kosketusta kasvoillasi, vaan koet myös ihanan hemmottelevan tuoksuelämyksen! Koska tuoksu on luonnollinen, se ei tunnu voimakkaalta ja haihtuu levittäessä.

 

MISSÄ ZUII LUOMUMEIKIT VALMISTETAAN?

Zuiin iloinen ja omistautunut tiimi valmistaa tuotteet Nerangin päämajalla, aurinkoisella Gold Coastilla Australiassa. Intohimomme on luoda laadukkaita, turvallisia ja uniikkeja tuotteita. Olemme ylpeitä siitä, että tuotteet valmistetaan turvallisesti ja luotettavasti Australiassa ja ne ovat myynnissä maailmanlaajuisesti.

 

MITÄ ZUII TARKOITTAA?

Zuii on uniikki nimi, joka kuvastaa uniikkia brändiämme. Kreikan kielessä sana Zuii viittaa elämään, mikä vangitsee loistavasti sarjamme olemuksen ja filosofian. Sana on myös helppo lausua ympäri maailmaa.

 

KÄYTTÄÄKÖ ZUII TITAANIDIOKSIDIA TUOTTEISSAAN?

Kyllä, käytämme pieniä määriä titaanidioksia tuotteissa tuomaan väriä. Tyypillisesti ainetta käytetään suurina määrinä pohjana puutereille, mutta Zuiin uniikin kukkaispuuteripohjan vuoksi tarvitsemme tätä mineraalia vain ripauksen väreihin. Näin pienissä määrissä käytettyinä se on täysin turvallista käyttää kosmetiikassa.

 

KÄYTTÄÄKÖ ZUII VISMUTTIKLORIDIA TUOTTEISSAAN?

Zuiilla ajattelemme, että tätä ainesosaa ei tulisi käyttää kasvojen iholla. Monet perinteiset ja massatuotetut meikkisarjat käyttävät tätä ainetta tuomaan kuultoa ja kestävyyttä tuotteelle. Vismuttikloridi on seuraus lyijyn- ja kuparinjalostuksesta ja se on lähes identtinen arsenikin kanssa, mikä on erittäin myrkyllinen kemikaali. Tästä syystä emme tule ikinä käyttämään vismuttikloridia tuotteissamme.

 

SISÄLTÄVÄTKÖ ZUIIN TUOTTEET TALKKIA?

Zuii ei käytä talkkia. Talkkia käytetään paljon kosmetiikassa paakkuuntumisenestoaineena parantamaan tuotteen tuntua. Vaikka talkki on pehmeä mineraali, se on luonnollisessa muodossaan myrkyllinen ja tunnettu karsinogeeni. Zuii ei tule ikinä käyttämään talkkia missään tuotteissaan.

 

KÄYTTÄÄKÖ ZUII NANOPARTIKKELEITA TUOTTEISSAAN?

We do not use any nanoparticle ingredients in the Zuii Organic products, we strongly disagree with the use of this harmful and potentially hazardous form of toxic technology.

 

SISÄLTÄVÄTKÖ ZUIIN TUOTTEET PARABEENEJA?

Zuiin tuotteet eivät sisällä parabeeneja. Parabeeneja käytetään tavallisesti shampoissa, meikeissä, deodoranteissa ja saippuassa. Vaikka parabeenien yhteys syöpään on kiistelty, on rintasyöpänäytteistä löydetty jäämiä parabeeneista. Tämä on tarpeeksi Zuiille kyseenalaistamaan parabeenien turvallinen käyttö. Emme tarvitse niitä.

 

KÄYTETÄÄNKÖ ZUIIN VALMISTUSPROSESSISSA PÄHKINÖITÄ?

Käytämme monia erilaisia raakoja aineosia tuotevalikoimassamme, joten on vaikeaa taata, että ne eivät sisällä yhtään pähkinää. Jotkin käyttämämme öljyt ovat pähkinäpohjaisia. Tarkistathan aina yksittäisen tuotteen ainesosalistan.

 

OVATKO ZUIIN TUOTTEET ALKOHOLITTOMIA?

Kosmetiikassa käytetyllä alkoholilla ja juomissa käytetyllä alkoholilla ei ole mitään yhteyttä.

 

ONKO GLYSERIINI TUOTTEISSA ELÄINPERÄISTÄ?

Zuiin käyttämä glyseriini on täysin kasviperäistä. Sen vuoksi olemmekin täysin cruelty free, halal-hyväksyttyjä ja meiltä löytyy paljon vegaaneille soveltuvia tuotteita.

 

OVATKO ZUIIN TUOTTEET GLUTEENITTOMIA?

Vaikka emme voikaan taata kaikkien raaka-ainetoimittajiemme prosesseja tältä osin 100-prosenttisesti, voidaan todeta Zuiin tuotteiden olevan käytännössä gluteenittomia.

 

OVATKO ZUIIN TUOTTEET VEGAANISIA?

Olemme innoissamme ja ylpeitä siitä, että voimme tarjota paljon vegaanisia vaihtoehtoja. Poikkeuksiakin kuitenkin on. Jos haluat olla varma, voit pyytää meiltä vegaanisen tuotelistan tai bongata V-kirjaimella merkityt tuotteet nettisivuillamme.

 

OVATKO ZUIIN TUOTTEET CRUELTY FREE?

Zuii on sertifioidusti Cruelty Free emmekä ikinä testaa eläimillä.

 

ONKO ZUIIN TUOTTEISSA SLS:ää (Sodium Laureth Sulfate)?

Emme käytä SLS:ää tai sen johdannaisia missään tuotteessamme.

 

KÄYTTÄÄKÖ ZUII PROPYLEENIGLYKOLIA?

Emme käytä propyleeniglykolia tuotteissamme.

 

OVATKO ZUIIN TUOTTEET GMO-VAPAITA?

Zuiilla olemme vahvasti sitä mieltä, että mitään ainesosia jotka ovat peräisin geenimuunnelluista sadosta, ei tule käyttää. Tuotteemme tulevat aina olemaan GMO-vapaita.

 

TESTAAKO ZUII ELÄIMILLÄ?

Zuii ei testaa tuotteitaan eläimillä. Siitä syystä meille on myönnetty Cruelty Free sertifikaatti.

 

KÄYTTÄÄKÖ ZUII RAAKAÖLJYPOHJAISIA AINESOSIA?

Zuii ei käytä mitään raakaöljypohjaisia ainesosia tuotteissaan.

 

KÄYTTÄÄKÖ ZUII SÄILÖNTÄAINEITA?

Zuii ei käytä säilöntäaineita. Uniikkien ainesosien yhteisvaikutuksen vuoksi niiden käyttö ei ole tuotteissamme edes tarpeellista.

 

ONKO TUOTTEISSA SOIJAA TAI SOIJAN JOHDANNAISIA?

Zuii ei käytä soijaa tai sen johdannaisia tuotteissaan.

 

TUKKIIKO ZUII MEIKKIPOHJA IHOHUOKOSENI?

Hyviä uutisia! Zuiin luomusertifioidut meikkipohjamme eivät sisällä mitään aineita, jotka tukisivat bakteereja ja tukkisivat ihohuokosia. Tuotteemme eivät siis ole komedogeenisia. Voit luoda upean meikkipohjan ja nauttia kevyestä, hoitavasta tunteesta kasvoilla.

 

SISÄLTÄVÄTKÖ ZUIIN TUOTTEET KARMIINIA?

Värikosmetiikassa väripigmentit täytyy hankkia jostakin. Me Zuiilla emme ainoastaan käytä kasvoille turvallisia värejä, vaan kaikki ainesosat ovat myös eettisesti tuotettuja ja 100-prosenttisesti luonnollisia. Mitä tulee punaiseen väriin, ainoa vaihtoehto on karmiini tai synteettinen väriaine. F, D ja C väriaineiden käyttö on kiellettyä sertifioidussa kosmetiikassa, ja ne ovat myös tunnettuja karsinogeenejä. Tämän vuoksi käytämme karmiinia tietyissä sävyissä sen luonnollisuuden vuoksi. Etsimme kuitenkin jatkuvasti uusia tekniikoita, joilla voidaan luoda uusia värejä ja vaihtoehtoja karmiinille.

 

Voit tarkistaa tuotteen vegaanisuuden bongaamalla V-symbolit verkkosivuillamme.

 

Sarjallamme on Cruelty Free- sertifikaatti.

 

KÄYTTÄÄKÖ ZUII PALMUÖLJYÄ TUOTTEISSAAN?

Valmistamme, kehitämme ja tuotamme kaiken Zuiilla eettisesti. Käytämme joissain tuotteissamme eettisesti tuotettua palmuöljyä, joka on kerätty kestävän kehityksen mukaisilta viljelystiloilta sertifikaatin kriteerit täyttäen. Olemme omistautuneita suojelemaan luontoa, eläimiä ja ihmisiä.

 

TARJOAVATKO ZUIIN TUOTTEET AURINKOSUOJAN?

Vaikka tuotteemme eivät ole SPF-merkittyjä, sisältävät ne sisäänrakennetun luonnollisen aurinkosuojan, joka heijastaa UV-säteitä pois kasvoilta. Lisäsuojaksi suosittelemme käyttämään aurinkosuojaa Zuii meikin alla, jos vietät pidemmän aikaa auringossa.

 

SISÄLTÄVÄTKÖ ZUIIN LUOMIVÄRIT TAI HUULIPUNAT RASKASMETALLEJA?

Zuiilla voimme vakuuttaa, että tuotteet täyttävät kaikki luomusertifikaattien vaatimukset. Raskasmetalleja esiintyy luonnostaan maaperässä, joten väriaineina käyttämissämme tärkeissä mineraaleissa, kuten Mica-kiilteessä, saattaa olla luonnollisesti pieniä jäämiä raskasmetalleista sillä ne on louhittu luonnosta.

 

MISTÄ ZUIIN SIVELTIMET ON VALMISTETTU?

Zuiin loistavat siveltimet ovat vegaaneille sopivia ja Cruelty Free-sertifioituja siveltimiä.

 

ONKO ZUIIN TUOTTEITA TURVALLISTA KÄYTTÄÄ KASVOJEN KIRURGISEN TOIMENPITEEN JÄLKEEN?

Koska raaka-aineemme ovat aidosti puhtaita ja hoitavia, ovat ne turvallisia myös kosmeettisten toimenpiteiden jälkeen. Rauhoittavat ja kosteuttavat tuotteemme laskevat punoitusta ja nopeuttavat parantumista. Huomioi kuitenkin, että suosittelemme aina keskustelemaan lääkärin kanssa kaiken kosmetiikan käytöstä kirurgisten toimenpiteiden jälkeen.

 

MIKSI ZUIIN PAKETEISSA LUKEE ”ÄLÄ NAUTI SUUN KAUTTA”?

EU-lainsäädännön vuoksi pakkauksissa pitää olla kyseinen huomautus.