Meikkiopas

VAIHE 1 – POHJUSTA

Kauniin ja huolitellun meikin salaisuus on hyvä pohjustus. Meikinpohjustusvoide levitetään päivävoiteen jälkeen kasvojen iholle. Valitse Zuiin väritön Primer, kun haluat ihoon pehmeyttä, kosteutta ja täyteläisyyttä. Jos ihosi kaipaa värikorjausta, käytä Colour Corrective Primereita tasaamaan ihosi sävyä. Sävy Mint hillitsee punaisuutta, Apricot heleyttää harmaata ihoa ja Mauve neutraloi ihon keltaisia vivahteita. Zuii primerit luovat meikille tasaisen ja kestävän pohjan.

VAIHE 2 – PEITÄ

Ihon pienet virheet, kuten näppylät ja tummat silmänaluset saat helposti piiloon Zuiin voidemaisilla Concealer-peitekynillä, joilla voit myös korostaa ja pohjustaa. Levitä sävy suoraan kynästä ja häivytä sormin, tai käden kautta siveltimellä kun haluat ohuemman kerroksen. Käytä pikkuvirheisiin, korostuskohtiin, sekä huuli- ja silmämeikin pohjustukseen.

VAIHE 3 – MEIKKIVOIDE

Levitä kasvoille ja kaulalle puolipeittävää Flora Liquid Foundation-meikkivoidetta sormin, siveltimellä tai beauty blenderillä. Tiheällä meikkivoidesiveltimellä saat peittävimmän lopputuloksen.

VAIHE 4 – PUUTERI

Zuiin puutereita voit käyttää meikkipohjana, meikkivoiteen kiinnittämiseen ja korostuksiin. Loose Powder Foundation -irtopuuterin unelman ohut koostumus kiinnittää ja viimeistelee heleän meikkipohjan. Ultra Pressed Powder Foundation puristepuuterilla saat raikkaan mattaisen lopputuloksen. Ultra ja Loose sopivat soft focus -koostumuksena puolesta erityisen hyvin myös kuivalle iholle. Tavoitellessasi erittäin peittävää lopputulosta, käytä Powder Foundation meikkipuuteria: peittävimmän lopputuloksen saat vipalla tai levittämällä napakalla siveltimellä pyörivin liikkein kasvoille. Meikkipuutereiden sävyistä löydät varjostus- ja aurinkopuuterisävyt.

VAIHE 5 – VARJOSTA

Meikkipuutereiden tummemmilla sävyillä saat kasvoihin muotoa: levitä sävyä siveltimellä poskiluun alapuolelle kevyesti, korvasta kohti suunpieliä ja häivytä ylöspäin. Sävyt Hazelnut, Pecan ja Earth ovat suosituimpia. Sävy Peanut sopii näiden lisäksi myös aurinkopuuteriksi.

VAIHE 6 - KOROSTA

Levitä kevyesti poskipään kohdalle ja hieman yläpuolelle hohdepuuteria sormin tai siveltimellä tuomaan valoa kasvoihin ja korostamaan poskipäitä..

VAIHE 7 – SILMÄT

Kestävän silmämeikin saat, kun pohjustat luomet kevyesti Zuiin voidemaisella Concealer-kynällä ja ripauksella irtopuuteria. Sen jälkeen, levitä vaaleaa luomiväriä liikkuvalle luomelle ja silmän sisäkulmaan tuomaan valoa. Tee banaanivarjostus levittämällä tummempaa sävyä luomivakoon ja silmän ulkokulmaan. Voit syventää varjoa yhä tummemmilla sävyillä, mutta levitä tummempi sävy aina hieman pienemmälle alueelle, kuin edellinen väri. Häivytä luomivärien rajat huolellisesti.

VAIHE 8 – SILMIEN VIIMEISTELY

Tee rajaukset Zuii Silmänrajauskynällä yläripsien tyveen. Lisää ripsiväri.

VAIHE 9 – KULMAT

Kehystä silmät ja kohota ilmettä Zuii Eyebrow Definer kulmakynällä. Viistopäinen terä tekee kulmien muotoilusta helppoa. Tuuhenna, muotoile ja täytä kulman muoto lyhyin vedoin.

VAIHE 10 – HUULET

Rajaa huulet ensin Zuii Liplinerilla. Valitse Classic Huulipuna kun haluat puolimatan, intensiivisen sävyn voidemaisen hoitavalla koostumuksella. Sheerlips huulipunat tuovat runsaasti sävyä mutta ovat kevyempiä koostumukseltaan. Lip Tint -huulikiilloilla saat huulillesi kutsuvan kauniin kiillon. Satin Colour nestemäisillä huulipunilla loihdit intensiivisen sävyn.

VINKKI

Poista meikki helposti Zuiin Makeup Removerilla ilman vettä!

 

LISÄÄ MEIKKIVINKKEJÄ: