Itseruskettavat

Itseruskettavat

Zuii Organic on onnistunut jälleen kerran kehittämään jotain täysin uutta ja muuntanut luonnon upeat raaka-aineet luomusertifioiduksi ja vegaaniseksi itseruskettava-sarjaksi!

Kaikki sarjan tuotteet antavat ihon kosteustasapainolle extraboostia ja luovat ihollesi kauniin ja aidon rusketuksen, ilman auringon haittatekijöitä, oransseja vivahteita tai keinotekoisia väriaineita! 

Tuotteet 11-17 / 17

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • Zuii Organic Flora Gradual Tan Face Water

  Zuii Organic Flora itseruskettava kasvovesi antaa kevyellä, geelimäisellä koostumuksellaan luonnollisen päivetyksen tukkimatta ihohuokosia. Uniikki kombinaatio jäkälää, sammalta ja saniaisuutetta auttaa lisäämään ihon pitkäikäisyyttä. Kurkun ja taikapähkinän yhdistelmä antaa tuotteelle sen raikkaan ja riittoisan koostumuksen. Keltasoihdukin mehu on tärkeä ainesosa, joka auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa ja kohottaa ihoa. Lue lisää...
  26,90 €

 • Zuii Organic Flora Dry Oil Tan Extender

  Zuii Organic Flora kuivaöljy pidentää rusketuksen kestoa ja kosteuttaa ihoa. Mantelin, auringonkukan ja kamelian siemenöljyn yhdistelmä kosteuttaa, elvyttää ja pehmentää ihoa. Vitamiini- ja mineraalirikas bambu-uute hellii ihoa. Lue lisää...
  24,90 €

 • Zuii Organic Flora Gradual Tan Face Lotion

  Zuii Organic Flora Gradual itseruskettava kasvovoide uudistaa kasvosi. Tämä innovatiivinen formula tarjoaa luonnollisen asteittain tummenevan päivetyksen samalla kosteuttaen ja kollageenin tuotantoa lisäten. Uniikki kombinaatio jäkälää, sammalta ja saniaisuutetta auttaa lisäämään ihon pitkäikäisyyttä. Keltasoihdukin mehu on tärkeä ainesosa, joka auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa ja tasoittaa ihoa. Lue lisää...
  35,95 €

 • Zuii Organic Flora Powder Contour Bronzer Jupiter, aurinkopuuteri

  Zuii Organic Flora Powder Contour Bronzer Jupiter on hienojakoinen aurinkopuuteri, jolla saat muotoa kasvoillesi ja vartalollesi tukkimatta ihohuokosia. Talkittoman koostumuksen luonnollisuuden takaavat valmistusaineina käytetyt kukat. Zuiin perinteinen yhdistelmä ruusua, jasmiinia ja kamomillaa tekevät tuotteesta kevyen tuntuisen. Bambumehu, vihreä tee ja taikapähkinä hoitavat ihoa ja auttavat sitä säilyttämään kosteutensa. Sävy sopii ihanteellisesti tummemmalle iholle. Mattainen lopputulos.

  Pakkauskoko 13g

  Lue lisää...
  29,90 €

 • Zuii Organic Flora Powder Shimmer Bronzer Sun, aurinkopuuteri

  Zuii Organic Flora Powder Shimmer Bronzer Sun on hienojakoinen aurinkopuuteri, jolla saat muotoa ja hehkua kasvoillesi ja vartalollesi tukkimatta ihohuokosia. Talkittoman koostumuksen luonnollisuuden takaavat valmistusaineina käytetyt kukat. Zuiin perinteinen yhdistelmä ruusua, jasmiinia ja kamomillaa tekevät tuotteesta kevyen tuntuisen. Bambumehu, vihreä tee ja taikapähkinä hoitavat ihoa ja auttavat sitä säilyttämään kosteutensa. *Vegan Certified.

  Pakkauskoko 13g
  Lue lisää...
  29,90 €

 • Zuii Organic Flora Powder Glow Highlighter Moon, hohdepuuteri

  Zuii Organic Flora Powder Glow Highlighter Moon on hienojakoinen hohdepuuteri, jolla voit korostaa kasvojesi korkeimpia kohtia tukkimatta ihohuokosia. Talkittoman koostumuksen luonnollisuuden takaavat valmistusaineina käytetyt kukat. Zuiin perinteinen yhdistelmä ruusua, jasmiinia ja kamomillaa tekevät tuotteesta kevyen tuntuisen. Bambumehu, vihreä tee ja taikapähkinä hoitavat ihoa ja auttavat sitä säilyttämään kosteutensa.

  13g
  Lue lisää...
  29,90 €

 • Zuii Organic Flora Gradual Tan Body Lotion päivettävä vartalovoide

  Zuii Organic Flora Gradual Tan vartalovoide antaa asteittaisen päivetyksen ja säteilevän hohteen ihollesi. Uniikki yhdistelmä luomu bambumehua, raakakaakaota, shea voita ja auringonkukkaöljyä jättää ihon luonnollisen kosteutetuksi. Tuoksuu kevyesti sitruksisen raikkaalle vaniljalle ja bergamotille. 

  Pakkauskoko: 200ml
  Lue lisää...
  32,95 €

  Tilapäisesti loppu varastosta

Tuotteet 11-17 / 17

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2