Hääparin yhteiskuva

Kuvaaja: Emmi Kähkönen

 

Sain asiakkaaksi syksyllä atoopikon, jolla erityisesti silmäluomien iho oli herkillä. Atoopikon ihon pintasolukko päästää herkemmin kosteuden karkuun ja toisaalta monet ärsykkeet ihoon. Myös ihon rasvakoostumus on poikkeava ja yhdessä nämä piirteet aiheuttavat sille kuivuutta ja kutinaa, etenkin talvisin. Myös morsiamen silmäluomien iho oli pahimmillaan todella punoittava, arka ja hilseilevän kuiva. Niin tärkeänä hetkenä elämässä kuin hääpäivä, on erityisen tärkeää voida nauttia ja luottaa siihen, että meikki sopii kantajalleen ja morsian saa säteillä juhlan kirkkaimpana tähtenä.  

Zuiin tuotteet ja raaka-aineet ovat meikkaajana minulle tuttuja. Pääraaka-aineet ruusu, jasmiini ja kamomilla ovat ominaisuuksiltaan rauhoittavia ja tulehdusta estäviä, joten olen aina suositellut niitä myös herkälle iholle ja jopa atoopikoille. 

Hääpäivä on niin tärkeä päivä, että koemeikki kannattaa aina tehdä. Kokeilimme meikkiä hyvissä ajoin rauhassa ennen varsinaista päivää ja suunnittelimme mitkä sävyt sopisivat tärkeään juhlaan. Lopputuloksesta tuli upea ja morsian oli erityisen iloinen siitä, että saimme atopian aiheuttaman punoituksen piiloon ja kauniin meikin tärkeälle päivälle.

Puhun usein meikkien ihonhoidollisista ominaisuuksista ja tässä ne tulevat hyvin esille. Zuiin meikit sopivat hyvin myös todella herkälle iholle, sillä raaka-aineet ovat puhtaasti luomua ja tarkasti valikoituja. Parhaimmillaan pahoista iho-ongelmista kärsivä ihminen löytää itselleen sopivia tuotteita, jotka tuovat ripauksen iloa ja luksusta arkeen tai juhlaan.

Miten sitten atoopikon häämeikki syntyi?

Pohjameikkiin käytin Zuiin kosteuttavaa meikinpohjustajaa, joka tasoittaa ihon pinnan kauniiksi ja luo hyvän pohjan meikille. Atoopikon iho on usein myös kuiva ja tämä tuo tarvittavaa lisäkosteutta ja hoitavuutta iholle. Peitin epäpuhtaudet ja punoittavat kohdat ihosta concealer kynällä ja levitin koko iholle meikkipuuteria sävyssä Alabaster. Varjostukset tein tummemman sävyisellä meikkipuuterilla ja posket viimeistelin lämpimänsävyisellä Peach -poskipunalla. Hääpäivään sopivaa hohtoa kasvoille toi Berry -hohdepuuteri.

 

Luomet

Kuvaaja: Emmi Kähkönen

 

Luomet pohjustin samaisella concealerkynällä. Se ei ainoastaan peitä punoitusta ja tasoita ihoa, mutta pitää myös luomivärin paikallaan koko päivän. Luomille kerrostin ruskeita lämpimiä sävyjä, tein pehmeän utuisen rajauksen ja levitin kaksi kerrosta tuuheuttavaa maskaraa.

 

Huulilla suosikkisävy Sheer Peach

 Kuvaaja: Emmi Kähkönen

 

Morsian toivoi huulille jotain luonnollista punaa, joten päädyin kauniiseen suosikkisävyyn Sheer Peach. Valitsin klassisen huulipunan, sillä se on paitsi kosteuttava myös todella kestävä.

 

Kaunis ja luonnollinen morsiammen meikki

 Kuvaaja: Emmi Kähkönen

 

Meikistä tuli herkkä, kaunis ja luonnollinen – ihan niin kuin päivän morsiamestakin! 

 

Tyylikäs ja luonnollinen morsiuspari

 Kuvaaja: Emmi Kähkönen